Använd gärna NSA:s logotype på hemsidan eller i korrespondenser!

Årets medlemslogotype till NSA:s medlemmar

De företag som avlagt årets avgift för medlemskap i NSA har nu fått årets medlemslogga skickad till sig. ”Använd den gärna på er hemsida!” uppmanar VD:n Joakim Stenberg och kanslisten Karin Lundwall Welin.

Och inte bara på hemsidan utan även i korrespondenser med mera för att visa att företaget är delaktigt i NSA:s informativa arbete när det gäller kunskap, utbildning och korrekt användande av CE-godkänd PPE.

– Vi hoppas på att vi tillsammans en dag kan nå vår gemensamma dröm, att alla varje dag får komma hem oskadda efter sin arbetsdag, skriver Joakim Stenberg och Karin Lundwall Welin.

De påminner också om att kontinuerligt titta in på denna hemsida,

– Förutom information om föreningens arbete finner du här artiklar om aktuella ämnen i vår bransch. Kontakta oss gärna om du har förslag/önskemål om kommande artiklar/intervjuer! Vill du länka ert företags sida till oss? Gör väldigt gärna det!

 NSA sänder en gång per kvartal ut ett nyhetsbrev, nästa nummer skickas ut den 9 juni.

– Vi är väldigt glada om du vill hjälpa oss med att sprida Nyhetsbrevet till andra i er organisation, samt naturligtvis även till andra intressenter.

– Kanske ni vill göra era kunder uppmärksamma på ert samarbete med NSA genom att bjuda in dem som prenumerant av Nyhetsbrevet?

Prenumerationsanmälan skickas via mail till karin.lundwall@branschkansliet.se.

 – Tveka aldrig att kontakta oss på kansliet om du har någon fråga eller annat ärende! Har du vägarna förbi kansliet? Titta gärna in och säg hej till oss! skriver Joakim Stenberg och Karin Lundwall Welin.

Branschorganisationen för producenter, importörer, grossister, återförsäljare och utbildningsföretag för personlig skyddsutrustning.

NSA, Box 22 307, 104 22 Stockholm | Telefon: +46 (0)708-97 67 56

Powered by Brasab