Tre utbildningsföretag inom fallskydd har nu fått auktorisationsbevis enligt NSA:s krav.

Första auktoriserade utbildningsföretagen inom fallskydd

NSA är stolta över att kunna presentera de första godkända och certifierade utbildningsföretagen enligt den kvalitetssäkring inom fallskyddsutbildningar som NSA inledde under fjolåret.  NSA gratulerar företagen ProAccess, Svensk Höjdsäkerhet och Hantverkarskolan som de tre första auktoriserade utbildarna enligt de krav som branschorganisationen ställt upp.

Arbetet med auktorisering av utbildningsföretag, som svarar upp mot efterfrågan på kvalitetssäkring enligt de krav som NSA ställt, inleddes under 2023. NSA ser nu fram emot att fortsätta utveckla arbetet med auktorisation av utbildningsföretag i samarbete med branschen och höja den gemensamma nivån av säkerhetsarbete på arbetsplatser i hela Norden.

Ni som utbildare inom fallskydd är varmt välkomna att delta i detta arbete med oss och ansöka om auktorisation som utbildningsföretag inom fallskydd. 

Vi vill tillsammans med er påverka genom kunskap, utbildning och korrekt användande av all personlig skyddsutrustning så att alla inte bara kommer hem varje dag utan även oskadda efter arbetets slut. Vi ser fram emot att ha även ha med er i vårt aktiva säkerhetsarbete inom Nordic Safety Associations alla områden gällande arbete med personlig skyddsutrustning.

Branschorganisationen för producenter, importörer, grossister, återförsäljare och utbildningsföretag för personlig skyddsutrustning.

NSA, Box 22 307, 104 22 Stockholm | Telefon: +46 (0)708-97 67 56

Powered by Brasab