Bild hämtad från hemsidan https://racalacoustics.com/.

INVISIO får den största ordern någonsin

INVISIO har fått en order värd cirka 130 MSEK för hörselskydd och relaterade produkter under varumärket Racal Acoustics. Kunden är en del inom amerikanska försvarsdepartementet. Ordern är den största i INVISIOs historia. Systemen kommer att användas i stridsfordon och merparten av leveranserna kommer att ske under innevarande år.

Hörselskyddssystemen under varumärket Racal Acoustics används främst i applikationer för besättningsmän i stridsfordon under kritiska och extremt bullriga förhållanden, vilket ställer höga krav både på kommunikationsförmåga och hörselskyddsfunktionalitet.

“Detta är ytterligare en imponerande framgång för INVISIO. Det råder ingen tvekan om att Racal Acoustics-lösningarna är marknadsledande i extremt bullriga fordonsmiljöer. Den här ordern och de två beställningar som erhölls tidigare i år, på sammanlagt över 250 MSEK, är tydliga exempel på den ökade aktivitetsnivå vi nu ser på marknaden för tunga militärfordon och rent generellt”, säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

Läs mer

Branschorganisationen för producenter, importörer, grossister, återförsäljare och utbildningsföretag för personlig skyddsutrustning.

NSA, Box 22 307, 104 22 Stockholm | Telefon: +46 (0)708-97 67 56

Powered by Brasab